Apparaten en accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
2244.6 mg
Eiwitten
210.4 g
Calorieën
5271.8 kJ /
1260 kcal
Vetten
36 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 godz. 30 min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Brak ocen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Brak ocen
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
Papaya'péro
30 min
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Crème anglaise
15 min
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.